I vår butik erbjuder vi alltid det bästa av två världar

KUNSKAP & SERVICE

Här får du ett personligt bemötande, utmärkt service och ett brinnande intresse för djur.
Vi har lång erfarenhet och uppdaterar ständigt våra kunskaper för att ge ditt husdjur den bästa förutsättningen genom hela livet.
Hos oss är kunden och dess önskemål alltid i fokus. Varje individ är unik och har olika förutsättningar, med vår omsorg och kunskap finns vi alltid här för att guida er i rätt riktning.

Utöver vår foderkunskap har personalstyrkan en bred kompetens inom flera olika inriktningar.
Läs gärna mer om personalen som jobbar här.

ANSI

Ansi

Butiksägare tillsammans med Helen sedan starten 2012.

Ansi har fyra hundar varav en Bayersk viltspår hund Stickan och tre av rasen Wachtelhund Viggen, Kai & Theo. Men man vet ju aldrig när det blir en, två eller tre hundar till. All ledig tid tillbringar Ansi i skogen på jakt, men hon går också en del eftersök för polisen vid trafikolyckor. Förutom detta gillar hon även att springa vänstervarv i utställningsringen.

Vad är dina styrkor i butiken?

Jakt/jaktutrustning & apportering

Helen

Butiksägare tillsammans med Ansi sedan starten 2012.

Helen har Border Collien Jessie, tillsammans tränar dom specialsök och ägnar mycket tid till det. Långa härliga promenader i skogen står också högt i kurs. Förutom hund gillar hon även att dansa bugg på fritiden. Helen är företagets kontorsråtta och sköter allt pappersarbete.

Vad är dina styrkor i butiken?

Nosarbete & Aktiveringsleksaker
HELEN
MICKAN

Mickan

Anställd sedan 2014 och även dotter till Ansi.

Mickan har hunden Sacco om är en Bayersk Viltspårhund. Eftersom Mickan har svårt att bestämma vad hon tycker är roligast så blir hundträningen en salig blandning av Viltspår, agility och lydnad. Trots orden om att aldrig någonsin åka på hundutställning igen så blev detta ett nyfunnet intresse, så det har blivit en hel del vänstervarv nu.

Vad är dina styrkor i butiken?

Nördig näringslära & krångliga magar

Emma

Anställd sedan 2017 och även dotter till Helen.

Emma har Arrac som är en Australian Shepherd. Deras största intresse är agility och ägnar sin lediga tid på att både träna och tävla agility. Emma skulle aldrig någonsin tävla, men en agility start senare så var hon fast i tävlings-djävulen. Därför planerar hon för att skaffa ytterligare en tävlingskamrat, denna gång blir det en Border Collie.

Vad är dina styrkor i butiken?

Prova ut selar för drag/promenad & bilburar
EMMA
ELIN

Elin

Anställd sedan 2019.

Elin har tre hundar varav en Flatcoated Retriever Nova och två Australian Shepherd som heter Pax och Chip. Utöver jobbet så hittar man alltid Elin och hundarna på apellplan, det är också dit hennes man får komma ibland om han vill komma ihåg hur hon ser ut. Elin tävlar aktivt i Bruks, Lydnad och Rallylydnad.

Vad är dina styrkor i butiken?

Bruks & lydnad

Gabbi

Anställd sedan 2019.

Gabbi har hunden Milton som är en Shetland Sheepdog. Tillsammans tränar dom mycket agility och fokuserar mest på det. Men på träningsagendan finns också lydnad och rallylydnad. Utöver jobb och hund så är Gabbi mycket aktiv inom handbollen där hon både spelar själv och tränar ett lag. Trots fullspäckat schema finns ändå energi över till att vara företagets teaterapa, hon bjuder alla på härliga skratt.

Vad är dina styrkor i butiken?

Kräsna hundar & pälsvård
GABBI
JENNIFER

Jennifer

Anställd sedan 2022.

Jennifer har två hundar Leo Staffordshire bullterrier och Lillebror American Bully Pocket.
Gillar härliga långpromenader och vardagsträning. Har testat på allt från agility till lydnad. Något som hundarna också gillar är att träna på balansbollar.
Redan 2018 var Jennifer fast besluten om att hon ville jobba hos oss. Ihärdigt har hon visat sitt stora intresse för en kommande ledig tjänst. När vi var i behov av extra personal fanns det ingen tvekan om att anställa Jennifer.

Vad är dina styrkor i butiken?

Tåliga leksaker & tuggben